Održiva moda

U vremenu kada sve teče prebrzo, našim slow-fashion konceptom se trudimo učiniti nešto dobro za naš planet. Kao kupci nam pomažete da održivost stavimo na prvo mjesto i smanjimo masovnu proizvodnju.

Održivost na prvom mjestu

Čak i pri pakiranju, veliku važnost pridajemo detaljima. Za zaštitu cipela tijekom isporuke koristimo održive materijale poput kartona i pamuka.

Leather Working Group

Za naše Kuvet cipele, remenje i torbe koristimo samo najbolje materijale europskih proizvođača. Koža koju koristimo nastala je isključivo kao nusproizvod mesne industrije. Sve kožare s kojima surađujemo certificirane su od strane Leather Working Group-a.

Pokažite odgovornost

Svi volimo kupovati i nositi nove stvari, ali često ne razmišljamo o porijeklu istih. Svojim konceptom pokušavamo promijeniti način na koji ste do sada kupovali. Masovna proizvodnja u modnoj industriji ima veliki utjecaj na naš okoliš. Proizvodeći samo količine koje se prodaju i zapravo koriste, činimo veliki korak u zaštiti prirode.

Izrada po narudžbi

Pitate se što je to on-demand proizvodnja u usporedbi sa tradicionalnom kupovinom? Rado ćemo vam objasniti u čemu je razlika.

Kupi odmah

Postani jedan od 4,500+ zadovoljnih Kuvet kupaca