Volimo reći da se glava našeg brenda nalazi na tromeđi Švicarske, Njemačke i Francuske, gdje je i osnovan. Tu su nastale prve ideje i dizajni. Naše srce nalazi se u Bosni i Hercegovini. Tu se naše cipelice proizvode od najkvalitetnijih prirodnih materijala. Iz naše manufakture su stigle do najdaljih kutova svijeta i usrećile mnogobrojne kupce. P.S. Našu kolekciju muških cipela možete naći na Lovidovi Shoes.

Od naše manufakture izravno do vašeg kućnog praga

‘’Naša mala tvornica nalazi se u našoj domovini Bosni i Hercegovini, gdje generacijama postoji duga tradicija postolarenja. Korištenjem društvenih mreža i e-trgovine možemo isključiti posrednika i približiti vam naše majstore cipela.” - Ana i Bojan, osnivači

Posebno za Vas


Sve naše cipele su proizvedene po narudžbi. Nakon narudžbe cipela će biti ručno izrađena posebno za vas i dostavljena na vašu adresu u roku od 3-4 tjedna. Takvom organizacijom smanjujemo otpad štitimo okoliš.

Održiva proizvodnja

Uz društveno odgovornu proizvodnju, transparentne radne uvjete i ekološki prihvatljive prirodne materijale, izrađujemo cipele najviše kvalitete. Svaka od naših cipela slijedi staru tradiciju izrade.

Posebno iskustvo.

Jedino što nas nadahnjuje više od naših proizvoda su ljudi koji ih nose. Bez obzira imate li pitanje, komentar ili poseban zahtjev, naš tim je tu za Vas!
Whatsapp: (+49) 1525 100 94 29

E-Mail: support@kuvet.eu