RUČNA IZRADA PREMIUM CIPELA

Naše Kuvet cipele su ručno izrađene u Bosni i Hercegovini, zemlji s bogatom tradicijom obućarstva. S puno predanosti i pažnje prema detaljima, stvaramo kožne cipele vrhunske kvalitete.

Iz naše proizvodnje izravno do vašeg kućnog praga.

Društveno odgovornom proizvodnjom, transparentnim uvjetima rada i ekološkim prirodnim materijalima stvaramo cipele najviše kvalitete. 

Izrađene samo za Vas.

Sve naše cipele se rade isključivo po narudžbi. Nakon narudžbe, cipele će biti ručno izrađene posebno za Vas i dostavljene na adresu u roku od 7 radnih dana. Takvim pristupom smanjujemo otpad i štitimo okoliš.

Posvećenost detaljima.

Inspirirani smo klasičnim linijama i obraćamo pažnju na najsitnije detalje. Svaka naša cipela slijedi staru tradiciju izrade. Od izbora kože do montaže đona, svaki korak ručno je obavljen u našoj tvornici u Bosni i Hercegovini.

Garancija kvalitete.

Za naše Kuvet proizvode koristimo samo najbolje materijale europskih proizvođača. Sve kožare s kojima surađujemo certificirane su od strane Leather Working Group-a. Koža koju koristimo nastala je isključivo kao nusproizvod mesne industrije.

POSEBNO ISKUSTVO   

 

Jedino što nas nadahnjuje više od naših proizvoda su ljudi koji ih nose. Bez obzira imate li pitanje, komentar ili poseban zahtjev, naš tim je tu za Vas! 

Naša online trgovina